13 Mart 2014 Perşembe

3. Liste, 8. Gün ve 9. Gün... Gündem: YENİ LİSTE !!!































Sevgili Arkadaşlar,
Önceden programı bildirmek için yeni listemizi hep iki gün öncesi yayınlama sistemi iyi oldu. Fakat sistemde basit bir değişiklik yaptım. Yüreğim elvermedi, elvermiyor. Rahatsız oldum nedensiz bi şekilde...
Çok duygusalım bu aralar galiba ben...
Neyse,

4. listemize  buradan ulaşabilirsiniz. Linki ise, http://mevsimlerdenroma.blogspot.ch/2013/02/yavas-saglikli-ve-gercekci.html

Arkadaşlar, listeleri kopyalayıp buraya almayacağım. Hem mevsimlerden roma blogu ile bağımızın daha güçlü olması açısından, hemde Sevgili Mehtap Hoca'ya saygımdan bu kararı aldım. Umarım hoş karşılarsınız. Emin olun gruba daha çok yararı olacak bu şekilde yapmanın.

Beni anlayacağınızdan hiç şüphem yok...
Sevgiler...







44 yorum:

  1. Hülyacigim simdiye Kadar saygisizlik Mi etmis olduk, üzüldüm yazdigina inan.Ben biraz önce Mehtap Hanima tekrar yorum yazdim, fikrini sordum.Umarim cevap verir.

    Daha önceleride durumdan Haber vermistim. Bir kac kere yorum yazdim., OLUMSUZ yazi yada geri bildirim gelmedigi icin simdiye Kadar yayinladim listeleri.

    Bende ona saygisizlik yapmak istemem, niye isteyeyim ki?

    Eger kendisi istemezse tabii ki yayinlamam bir daha.

    Bugünki yayinladigim ‎4.liste son olur.Hepimiz üzgünüz, saskiniz ama diyete devam etmemiz, paylasmamiz birseyleri degistirecekse Hemen birakalim ,paylasimlari. Kendi blogumda yazdigim gibi
    yorumlarinizi bekliyorum,tepkinizi,düsüncelerinizi ögrenmek istiyorum.
    Gercekten üzgünüm..Bu Ise beraber basladik, birazda benim yüzümden grup sayisi yükseldi, omuzlarina yük yüklemis gibi hissediyorum, birazda mahcubum canim.

    Ayrica listeler Diyetorfozda halen duruyor, oda oldugu gibi listeleri mevimlerden Romadan almisti, Mehtap Hanimdan OLUMSUZ bir Tepki gelmemisti, o yüzden icim rahatti, sen Boyle yazinca celiskiye düstüm...Umarim Mehtap Hanim cevap yazar, ...Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayrica spor bugünde ,dünde yapildi.

      Sil
    2. Canım, kimsenin Mehtap Hoca'ya bi saygısızlık yaptığı yok.
      Evet dediklerine katılıyorum. Sen Mevsimlerden Roma'ya yazdın, olumsuz bi geribildirim olmadı ve diyetorfoz listeleri de var. Ama ben geçenlerde mevsimlerdenroma.com da yorumları okurken gördüm. Bi blogger izin istemiş listeleri blogunda yayınlama konusunu. mehtap hoca kendi blogundan takiplenmesini söylemiş. Böylesinin daha doğru olacağının altını çizmiş. Bende nasıl yapsak diye bayağı düşündüm. En son aklıma bu yol geldi. Bilgiyi kaynağından almanın faydalarıda hem daha çok.
      Grup sayısına gelince ben grubumuzun her bir üyesiyle kemikleştiğimizi ve birbirimizi çok iyi anladığımızı düşünüyorum. Bir araya gelmeye çabalasak böylesini beceremezdik. Rabbim öyle güzel kesiştirdi ki yolumuzu. Bunun böyle olması beni çok mutlu ve motive ediyor. Sen hiç dert etme. Mahcup olacak bişey yok ortada. Arkadaşlığın onure ediyor beni canım :))))
      Bana bu daha doğru geldi o yüzden böyle yapayım dedim Şule'm...

      Sil
    3. Ayrıca iki kedi puanını ekledim ;)

      Sil
    4. Şule'm Mehtap Hocadan olumlu bir geri bildirimde gelmedi, unutma canım...

      Sil
    5. Unutmadim ki, onuda yazdimya, belki de nazikliginden cevap yazmadi.Senin dedigin konuyu ben kacirmisim, dogrudur,bugünde yazdim.. Cevap bekliyeegim.
      gerekirse yayinlamam bir daha.

      Gerekirse özürde dilerim, bastan bir haber verseydi, hic yayinlamaz direkt, link verirdik.

      Icime dert oldu inan.Kekse sende bana Haber verseydin, durumdân haberim olurdu.Neyse olan oldu...

      Sil
    6. Canım bende çok arafta kaldım. En son aklıma bu yol geldi. Sende listeyi yayınlamamıştın, görürsün yazdığım postu diye ayriyeten mailleme gereği duymadım.
      Bizim niyetimiz belli. Mehtap Hoca bunu anlamıştır zaten. Sevgimizi de, saygımızı da...
      Dert etme, bundan böyle bu şekil yaparız artık. Belki cevap yazar "kızlar topluca bekliyorum başarı öykünüzü" der. O zaman çok mutlu olurum bak, gruba can gelir, kan gelir :)))
      Hadi İnşAllah...

      Sil
  2. Merhaba ablacım yazamadım üç gündür...Dün 1 mile express walk yaptım,bugün de 4 fast miles.Benim için fark etmez eğer böylesi daha iyi diye düşünüyorsan böyle olsun...
    evergreen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üçgündür, koptuk biraz dimi :(
      İki kedi puanını ekledim.
      beni anlayacağınızı biliyordum, teşekkür ederim ablası :)))

      Sil
  3. iyi aksamlar Hulyacim .Evet koptuk biraz onun icin bugun ipin ucu biraz kacti.Ama sporum tamam 2 saat yurudum bugun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo tebrikler, benim için hala geç değil... Senin güzel kedi puanını ekleyip spor için ayaklanıyorum ;)

      Sil
  4. Hülya'cığım yazını ve yorumları okudum. Listelerin aslı burada diye adres bildiriminde bulunuyorsun. Yorumları ve Başarı Hikayelerirni de okuyun diyorsun. MPG listeleri başka bloglarda da var. Ben yanlış bir şey görmüyorum. Etik olmadığını düşünmene sebep MPG yazısını okumadım gözümden kaçtı herhalde.Tercih senin. Bloğunda uygulanacak listeyi görmek kolay oluyordu. Şimdi hangi listedeyiz karmaşası çıkmasın diye link koyabilirsen hepimiz aynı listeyi uygularız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Voltran'ım, ben Mehtap Hoca'yı yakinen tanıyamadım, iletişim halinde olamadım. Maalesef o şanslı grupta değildim.
      Okuduğum bi yoruma verdiği cevap beni buna itekledi.
      Bunun evet dediğin gibi bir eksisi var ama bilgiyi kaynağından alırken daha verimli olacağından da şüphe yok. İnşAllah eksiklikleri kapatarak, birbirimizle iletişim halinde yolumuza devam ederiz.
      Çok kararsız kaldım ama Mehtap Hoca çok kibar biri, uzaktan tanıdığım kadarıyla. Onun bu güzel yüreği dahada incelikli davranılmayı hak ediyor.

      Tavsiyeni hemen yaptım canım, teşekkür ederim.

      Sil
    2. Canım, hepimiz için Mehtep hocanın ağzından o okuduğum yorum :
      "Mevsimlerdensonbahar, hosgeldiniz. Ben diyet listesinin kopyalanip baska blogda verilmesi taraftari degilim. Burada yapilan siradan bir liste vermenin cok otesinde bir sey. Herkes birbirinden bir sey ogreniyor ve satir aralarinda anlatilan pek cok onemli ayrinti var aslinda. Siz ustelik benim bloguma link vermeden yapmissiniz bunu.. bence bu programi buradan izleyin.. Sizin icin de daha faydali olacak inanin.."
      Blogtan izlenilmesini istemiş Mehtap Hoca...

      Sil
    3. Hülya'cığım, MPG tabi ki bilgilendirerek yönettiği süreçte sınıfındakileri gözlemlediği için bu düşüncelerini belirtmiş. Her neyse arkadaşım kararını saygıyla karşılıyorum. Paylaşımlar için buradayız zaten. Yoksa kaynak aynı. Değişen bir şey yok.Sadece Listeler için MPG bloğuna uğrayacağız.Hem belli mi olur bakarsın MPG geri döner, bizde çalışkan öğrencileri olarak daima takipte olduğumuzu göstermiş oluruz. Sen canını sıkma.

      Sil
    4. Biz dayanışma ruhunu yakaladık. MPG nin. haberi olsa değil bize kızmak bizi överek örnek gösterirdi diye düşünüyorum.

      Sil
    5. Canım senin söylediklerini bende düşündüm ama bu daha doğru geldi :)))
      Eminim MPG gurur duyuyordur bizle ve kendiyle... Böyle bir hareketin ışığı olduğu için....

      Sil
  5. Ben saygisizlik yaptigimizi düsünmüyorum ama takdir sizin tabiki sulecim/hülyacim..aksine Mehtap hocamizin bilgilerini paylasarak daha cok kisinin faydalanmasini sagladiginiz icin ben kendi adima cok tesekkür ederim! Bu yolda cok güzel ilerliyoruz ve hülyacim seninde dedigin gibi bir arayagelmek istesek böylesi olmazdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok bitanem. Ne saygısızlığı, insan sevdiğinin üstüne daha fazla titrermiş ya bizimkisi o hesap. Sadece listeler için bilginin kaynağına gideceğiz ve daha güzel olacak. Her ziyaretimizde bişeyler kapar çıkarız hem ;)

      Sil
    2. yorumlarini okuyunca daha iyi anladim canim! bu konudaki hassasiyetinizi takdir ediyorum!!

      Sil
    3. Teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Hic keyfim yok af buyrun..Bende bu yorum kacirmisim ama saygisizlik yaptigimizi düsünmüyorum sonucta benim elimdede basilmis listeler var,,Sevgili Mehtap Asliyi uyarirdi en basta ki onun blogunu okudugunu yazmisti begenmismiydi bilemem ama olumsuz birsey yazdigini hatirlamiyorum acikcasi..

    Yinede Hülyacigim nezaketini anliyorum cünkü Mehtap cok cok nazik bir insan sanki onun emeklerini kopyalamis gibi düsündün sanirim..Sulecigim sende üzülme lütfen sonucta blog herkese acik okumak isteyen herkes sadece bizim listeleri degil diger listeleride insanlar kopyalayabilir basabilir asil haksizlik link verilmeden yayinlanmasi..Sevgili Mehtap bence kontrolden cikmasin grup diye öyle yazmistir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Çiğdem çok naif birisi. İnsan acaba mı diyor?
      Bende asla saygısızlık gibi düşünmedim, bizimkisi bilakis saygıdan...
      Böyle olması listelerin hiç bozmadan kalmasını da sağlar. Hep kaynağından, yorumsuz şekilde...
      Canım, zor günler bugünler... Keyifsizliğini anlıyorum. Sabır...

      Sil
  7. çarşamba ve perşembe sporumu yaptım hülyacım

    YanıtlaSil
  8. ben meşguliyetler nedeniyle bildiri yapamadım 4 gün haricinde spor yaptım

    YanıtlaSil
  9. Hülya yarin bulusacakmisiniz,gerceklesecek mi grup toplantisi.Terazi yazmasaydi ben unutmustum.
    Bulusursaniz grup fotosunuda isteriz ...Sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Terazi'ye ulaşamıyordum kaç zamandır, bende bugün öğlene kadar bekleyecektim tam, teraziden mail geldi. Bende Ömür'e geri dönüş yaptım başka zaman buluşalım diye. Zaten Terazi, ben, Ömür katılacaktı. Birde Zeynep arkadaşımız. Ona da dönemedim Terazi'den haber alamayınca.
      Havalar biraz ısınsın Ömür'le sözleştik yapacağız ama. Belki sen izine geldiğinde yaparız ha ne dersin? Çok mutlu olurum ben :)))

      Sil
    2. Bizim yaz tatili cok karisik.Türkiyeye büyük ihtimale gelemiyecegiz.

      Zeynepp suan annesinin yaninda. Ilerde hep beraber toplanirsaniz daha eglenceli,keyifli olur.Hayirlisi.Spor bugünde yapildi,haber vereyim...

      Sil
    3. Kedi puanını ekledim canım.
      Hayırlısı Şule'm.

      Sil
  10. peynirsiz, kahvesiz ne zor kahvalti yapmak;)

    YanıtlaSil
  11. Bugün 45-50 dk yürüyüş tamamdır ama misafirlikten dolayı ipin ucu bir kaçtı ki tutabilene aşkolsun...Detox filan kalmadı yani :( Şöyle düşündüm: Yarından itibaren 5 gün detox sonra 3 gün yeşil çorba şeklinde yaparsam sondaki +1 günü başa almış gibi olurum ve düzenim kaldığı yerden devam eder inşallah.Aklıma bir şey takıldı bu 5 gün kahve yok peki siyah çay içebiliyor muyuz biliyor musunuz? Yorumlara baksam belki vardır cevabı ama hiç vaktim olmadı...
    evergreen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bitki çayı, yeşil çay demiş Mehtap hoca...
      O ipi tekrar yakalarız biz. Bırakmak yok ;)
      Güzel bir kedi puan var...

      Sil
  12. Iyi geceler Hulyacim dün yapmıştım sporumu yazamadim bugün çok azdi.yemek duzenim biraz bozuldu ama yinede devam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben dünü apaç gezerek geçirdim asabım bozuldu bu yüzden :(
      Kedi puanını ekledim.

      Sil
  13. Ben bakmadim ama iki fincan siyah cay ictim.
    Ayrica yesil cay ve detox cayi,(poset), ictim.Yarin bir bakalim, siyah caya izin var mi?
    Sporun bir kismi sabah ise gitmeden bir kismi ikindi vakti ve son kismida biraz önce yapildi.iyi geceler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kedi puanını ekledim :)

      Sil
    2. Maşallah Şule ablacım senin spordaki istikrarına hayranım :))
      evergreen

      Sil
    3. Iki gün üst üste Ise gitmeden 1 Mile power Walking yaptim.

      Cross Trainer ile 30 dk.-1 Saat yürüdüm.dün aksamda günesi ugurladim,battiktan sonra :)
      Anca vakit buldum ve planklari yaptim.
      Cook gözüksede az sürüyor yaptiklarim...
      Damlaya damlaya göl olsun...

      Sil
    4. Bugünün sporunuda sabah erkenden hallettim..Aksama dogru birseyler yaparim evde.
      Disarda hava sonbahar gibi,soguk ve yagmur ciseliyor..

      Sil
    5. İki kedi puanı ekledim ;)

      Sil
    6. Bu günün kedi puanı ekledim ;)

      Sil

Paylaşımınız için teşekkürler...